Mercedes EQ All Electric Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

Registered
Joined
20 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi

I鈥檓 on holiday in USA (from UK), car is at Heathrow in an open air car park with 4/5G signal. I opened the Mercedes Me app, it showed the MB logo and then only a blank screen 馃槼

Is it because MB are blocking because car and app are on different continents or too far apart? 馃

Rich

PS I鈥榲e not seen an EQC in 3 days in NY and Florida 馃槈
 

Registered
Joined
507 Posts
Hi

I鈥檓 on holiday in USA (from UK), car is at Heathrow in an open air car park with 4/5G signal. I opened the Mercedes Me app, it showed the MB logo and then only a blank screen 馃槼

Is it because MB are blocking because car and app are on different continents or too far apart? 馃

Rich

PS I鈥榲e not seen an EQC in 3 days in NY and Florida 馃槈
EQC was never sold in the USA they have gone straight to the EQE and EQS SUV.
 

Registered
Joined
1 Posts
Hi

I鈥檓 on holiday in USA (from UK), car is at Heathrow in an open air car park with 4/5G signal. I opened the Mercedes Me app, it showed the MB logo and then only a blank screen 馃槼

Is it because MB are blocking because car and app are on different continents or too far apart? 馃

Rich

PS I鈥榲e not seen an EQC in 3 days in NY and Florida 馃槈
US Based EQS SUV MercedesMe worked from date of purchase 10/26/2022 until November 3, 2022. Now just very limited connection to the vehicle and services. In contact with [email protected]
 

Registered
Joined
20 Posts
Discussion Starter · #6 · (Edited)
I updated the app & I tried rebooting the iPhone. This did not solve the blank screen issue. We arrived back at Heathrow this morning, Mercedes Me app still blank.

Whilst on the road I (as passenger) deleted the app and all settings. Re-installed the app, logged in. and, hey presto, it works fine 馃槑

I鈥檓 not really sure what went wrong 馃

BTW, as I expected the car lost only 2 miles of range, but that could be because of the drop in temperatures over the two weeks we have been away 馃槈
 
1 - 6 of 6 Posts
Top