Jaki jest sens systemu kamer samochodowych, jeśli kierowcy muszą go za każdym razem uruchamiać? Czy nie powinno być po prostu automatyczne?
Interesujące. Obejrzałem kilka filmów na YouTube i ludzie (nie jestem pewien, czy wszyscy właściciele) komentowali, że kamerę samochodową trzeba było uruchamiać za każdym razem.Uważam, że jeśli ustawisz nagrywanie w pętli, powinno się ono uruchomić automatycznie.
Musisz sformatować go w formacie, który rozumie samochód. Jeśli jest to duże urządzenie, powinieneś użyć exFAT. Istnieje również wymóg prędkości, więc możesz stwierdzić, że starsze lub tańsze pendrive'y nie będą działać.Czy ktoś ma jakieś informacje na temat kamery samochodowej? Czy działają tylko niektóre dyski USB, do którego gniazda USB C należy ją podłączyć itp.? Przychodząc z Tesli, musiałem sformatować dysk w określony sposób, aby działał.
To było naprawdę pomocne, gdy uderzono mnie w tył i użyłem wideo, aby udowodnić, że to wina innych kierowców. Chciałbym zrobić to samo w moim EQE.
Myślę, że jest to wspomniane w instrukcji, ale działanie kamery samochodowej podlega przepisom regionu, w którym pojazd jest sprzedawany. Przynajmniej w USA nagrywanie w pętli jest automatycznie włączane za każdym razem, gdy uruchamiasz samochód. Inne regiony prawdopodobnie mają różne przepisy dotyczące prywatności, więc nie byłoby zaskoczeniem, że zachowanie byłoby inne w różnych lokalizacjach.Jaki jest sens systemu kamery samochodowej, jeśli kierowcy muszą go uruchamiać za każdym razem? Czy nie powinno być po prostu automatyczne?